Institutionen för naturgeografi är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten, med ca 115 anställda och ca 1 000 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot geografi, geovetenskap, biogeovetenskap och miljövård. Våra fyra forskningsenheter är: Landskap, miljö och geomatik, Klimatvetenskap och kvartärgeologi, Geomorfologi och glaciologi samt Hydrologi, permafrost och miljösystem. 

Arbetsuppgifter
Som ekonomihandläggare kommer du främst att arbeta med löpande bokföring, projektredovisning samt vara ekonomiskt stöd till vår administrativa chef. Du kommer också att agera som en servicefunktion gentemot våra lärare och forskare där du är behjälplig med ekonomisk uppföljning av projekt. Övrigt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiadministration förekommer löpande. 

Kvalifikationer
Du behöver ha någon ekonomisk utbildning, lägst på gymnasienivå, och ha något års erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete.

Viktigt för tjänsten är att kunna:

  • arbeta obehindrat i Excel
  • kunna kommunicera, både i tal och skrift, på svenska och engelska
  • kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Meriterande är erfarenhet från statlig myndighet men det är inget krav. Det viktigaste är att du som person passar in i vårt lilla men viktiga team! 

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är nyfiken, engagerad, har ett strukturerat arbetssätt och ett brinnande intresse för siffror. Du behöver också ha lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter samt att du kan arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt då rollen har en bred ekonomiadministration. Viktigt är också att du har en hög arbetsmoral.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare men högst ett år. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av vår administrativa chef Madeleine Karpegård, tfn 08-16 4809, madeleine.karpegard@su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Länk till denna sida med ansökningsformulär:

https://www.su.se/om-universitetet/jobba-p%C3%A5-su/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=15351&rmlang=SE