Institutionen för naturgeografi är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten, med ca 135 anställda och ca 1 000 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot geografi, geovetenskap, biogeovetenskap och miljövård. Våra fem forskningsenheter är: Biogeografi och geomatik, Klimatvetenskap och kvartärgeologi, Miljö, resursdynamik och förvaltning, Geomorfologi och glaciologi samt Hydrologi, vattenresurser och permafrost. Vi erbjuder en stimulerande och vänlig miljö i en mycket mångsidig och internationell institution med forskning och utbildning på en mycket hög nivå.

Arbetsuppgifter
Du arbetar självständigt med institutionens löpande personalarbete och är kontaktperson mot universitetets centrala personalavdelning. Utöver detta är du ledningsstöd i arbetsrätt och strategiska frågor och sitter i institutionens ledningsgrupp.

Det dagliga arbetet innefattar i princip alla frågeställningar kopplade till institutionens personal och arbetsgivaransvar, så som: rekrytering, introduktion av nyanställda, rehabiliterings- och försäkringsfrågor, pensionsfrågor och löpande administration kring lönefrågor. Andra administrativa arbetsuppgifter på institutionen kan förekomma. Du rapporterar direkt till prefekt och arbetar i nära samarbete med den administrativa chefen och den teknisk-administrativa gruppen vid institutionen. Då vi har internationella medarbetare ingår kontakter med Migrationsverket, Försäkringskassan och Skatteverket i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen med pesonalvetenskaplig inriktning och god erfarenhet av personalarbete på en övergripande nivå. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från statlig myndighet och har god kännedom om de statliga avtalen.

Du arbetar dagligen i olika IT-system för bland annat lönehantering och rekrytering varför det är viktigt att du har förmåga att sätta dig in i olika system. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du självgående, analytisk, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du är framåttänkande och har hög integritet. Då arbetsuppgifterna är varierande är det även viktigt att du är flexibel och har förmågan att prioritera. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Närmare information om anställningen lämnas av den administrativa chefen, Caroline Nielsen, tfn 08-16 47 88, caroline.nielsen@natgeo.su.se.

Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Länk till den här sidan med ansökningsformulär: