Institutionen för naturgeografi är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten, med ca 135 anställda och ca 1 000 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot geografi, geovetenskap, biogeovetenskap och miljövård. Våra fem forskningsenheter är: Biogeografi och geomatik, Klimatvetenskap och kvartärgeologi, Miljö, resursdynamik och förvaltning, Geomorfologi och glaciologi samt Hydrologi, vattenresurser och permafrost. Vi erbjuder en stimulerande och vänlig miljö i en mycket mångsidig och internationell institution med forskning och utbildning på en mycket hög nivå.

Arbetsuppgifter
Som ekonomi- och personalhandläggare kommer du främst att ansvara för det löpande arbetet med redovisning av fakturor samt handläggning av reseräkningar och utlägg. Övriga uppgifter av liknande natur kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har beprövad arbetserfarenhet inom en liknande roll. Tidigare erfarenhet av arbete med redovisningssystemet Raindance och det personaladministrativa systemet Primula är mycket meriterande. För att passa i rollen är det viktigt att du är självgående, noggrann, en effektiv kommunikatör på svenska och engelska, och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Därutöver är det viktigt att du kan hantera arbetstoppar och möta deadlines. Som närmaste medarbetare kommer du att ha vår ekonom, en ekonomihandläggare, HR-ansvarig och administrativ chef.

Anställningen avser heltid och är tidsbegränsad till sex månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde snarast.

Närmare information om anställningen lämnas av administrativ chef, Caroline Nielsen, tfn 08-16 47 88, caroline.nielsen@natgeo.su.se.

Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se(SEKO).

Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Länk till den här sidan