Antagningsinformation

Den 10 december får du som har sökt kurser eller program via antagning.se ett antagningsbesked. Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats måste du tacka ja för att behålla din plats. Det gör du på Mina sidor, på antagning.se, där du också tackar nej till de utbildnings- eller reservplatser du inte är intresserad av.

Glöm inte att tacka ja till de kurser du är antagen eller reservplacerad till via ”Mina sidor” på antagning.se senast den 16 december så att du inte förlorar din plats! Den 21 december publiceras sedan det andra antagningsbeskedet för vårterminen 2021. 
 

Sen anmälan

Sen anmälan öppnar den 15 december till de kurser som det kan finnas plats på. Du hittar de kurser som är öppna för sen anmälan på antagning.se.
 

Kursinformation

Vårterminen startar måndag den 18 januari och slutar söndag den 6 juni.
Kursinformation och schema skickas via e-post, till dig som är antagen till kurs eller program som startar i januari. Börjar du en kurs senare på terminen får du information ett par veckor innan kursen startar. Blir du antagen/reservplacerad vid andra urvalet i januari behöver du inte svara via antagning.se och information skickas till dig någon vecka innan terminen startar.
 

Registrering

Utförlig information om registrering hittar du under Registrering.
 

Geovetenskapens hus

Ingångarna till Geovetenskapens hus är låsta från den 22 december klockan 17.00 till morgonen den 4 januari.

Kontakt

Har du akuta frågor om t.ex. antagning, examen eller annat kan du vända dig till Infocenter vid Stockholms universitet. Infocenters fysiska öppettider är även fortsatt: måndag-fredag kl. 10-14, tills dess annat meddelas. Helger, helgdagar, julafton och nyårsafton: stängt!
Infocenter nås även fortsatt via mejl, chatt och telefon. För mer information och öppettider, se: su.se/infocenter
 
Frågor om registrering, schema, intyg mm kan ställas till din studentexpedition på institutionen. Har du särskilda frågor om t.ex. behörighet, studiegångar eller annat är du välkommen att kontakta någon av våra Studievägledare.
 

Hälsningar Karin, Maria, Erik, Elisabeth, Kerstin och Lena!