Karta över Geoveteendkapens hus

Till Geovetenskapens hus kan man åka:

• Tunnelbanans röda linje till station Universitet (120 m sydväst om huset). Resan tar 8 minuter från T-Centralen.
  • Lokaltåg på Roslagsbanan till hpl Universitetet.
  • Buss 50 eller 540 till hpl Universitet Norra (vid tunnelbanestationen, 100 meter väster om huset). Även vissa av 600-bussarna (mellan Östra station och Roslagen) stannar vid tunnelbanestationen.
  • Bil via Roslagsvägen (från Roslagstull mot Norrtälje), Frescativägen, Svante Arrhenius väg. Parkeringsplatser finns vid Svante Arrhenius väg, strax norr om huset samt söder om Södra huset.
  • Cykla eller promenera, exempelvis längs Brunnsviken, Roslagsvägen eller genom Lill-Jans skogen.

Ingångarna på husets södra sida markeras med pilar som motsvarar gatuadressen Svante Arrhénius 12 och 14. Information om Universitetsområdet